Alles op onze planeet draagt een bepaalde code met informatie.

De gelouterde natuurkundige en wetenschapper Dr. Yuri Yatsko legt uit: Het is mogelijk om informatie op te slaan en over te dragen op een voorwerp. De technologie die dit mogelijk maakt is niet nieuw: deze werd reeds in de vorige eeuw ontwikkeld. Men maakt hierbij gebruik van een chembuster (een positieve energiegenerator), welke ongelimiteerd informatie kan overdragen. Dit kan worden gebruikt voor het overdragen van gedachten, wensen en zelfs het effect van medicijnen.

Simpel gezegd: een geïnformeerd product is een product waaraan informatie is toegevoegd die een positieve invloed kan hebben op levende organismen.

In het centrum van de i9 fles bevindt zich een unieke TP-chip die verrijkt is met zorgvuldig geselecteerde numerieke codes. Deze codes zijn naar de informatie chip overgezet door middel van chembusters oftewel verzenders.
De i9 fles is geïnformeerd door middel van Technology Poznik (TP), een bewezen technologie die een positieve invloed heeft op de moleculaire structuur van water met behulp van de informatie code. Het drinken van door i9 geïnformeerd water heeft een positief effect op ons algemene welzijn: het kan voor meer vitaliteit zorgen, kan verbetering geven in onze weerstand en stressbelastingen, bij ziekten en andere negatieve invloeden. Geïnformeerd water kan ook een positief effect hebben op dieren en planten.

Over TP technologie

Over TP technologie

TP-technologie is een combinatie van een aantal wetenschappelijke processen die het tezamen mogelijk maken om geclusterde moleculen in verschillende hoedanigheden (water, glas, plastic, metaal etc.) te informeren aan de hand van informatie of codes. TP-technologie is gebaseerd op 30 jaar onderzoek en innovatie en werd ontwikkeld door een team van erkende uitvinders, die tezamen meer dan 90 internationale prijzen en accolades hebben gekregen voor hun uitzonderlijke prestaties.
Door een minutieuze toepassing van TP-technologie wordt het mogelijk om bepaalde energetische trillingen af te zonderen, uit te vergroten en te beïnvloeden. Informatie wordt numeriek gecodeerd, waarbij elk getal honderden informatiebundels bevat. Deze informatie is bijeengebracht op basis van tientallen jaren onderzoek. Elk product wordt na afloop van het coderen getest onder stricte richtlijnen.
AANWIJZING: een i9 geïnformeerde waterfles heeft geen directe invloed op de bio-chemische compositie van water.

Erkenning

Erkenning door gerenomeerde organisaties

Wetenchappers van het Duitse Institut für Elektrophotonik Berlin hebben zeer gedetaileerde GDV (gas discharge visualization) tests uitgevoerd op i9 geïnformeerd water waarbij een Kirlian camera werd gebruikt. Deze experimenten toonden een significante toename aan in het menselijk ‘bio-field’ na het drinken van water uit een i9 geïnformeerde fles vergeleken met het water uit een reguliere glazen fles.

 

i9 Bottle Prijs i9Bottle € 49,95 exclusief verzendkosten

 

De kracht van kleur chromo Chromo- kleurentherapie

De natuur voorziet ons van uitzonderlijke, doch simpele oplossingen. Wij hebben geleerd om de kracht van deze oplossingen te gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling en het voorkomen van ziekte.
Water in een gekleurde transparante verpakking zal, wanneer deze tegen het zonlicht wordt gehouden, de vibratie van die kleur absorberen. Dit is het basis principe en fundament van chromotherapie. Met behulp van zorgvuldig uitgekozen informatie (positieve trillingen) wordt het mogelijk om de natuurlijke geneeskracht van de natuur werkelijk te ervaren.

De energie van kleur             
Elke cel in het lichaam heeft licht energie nodig. De natuur zelf is vol van kleur. Het is dan ook geen verrassing dat we worden aangetrokken door kleur. Kleur is energie. De trillingen van kleuren worden gebruikt om de balans van de fysieke, emotionele en geestelijke toestand van de mens te verbeteren. Harmonieuze, rustgevende kleuren en kleurcombinaties, de belangrijkste triggers voor genezing, worden gebruikt om de gezondheid en innerlijke harmonie te bevorderen. De energie van kleur beinvloedt onze stemming, gezondheid en ons denkproces.
Wanneer we ons meer bewust zijn van de energie van kleuren, helpt dit om ons patroon van gezondheid en welzijn te transformeren. Belangrijk is dat de stemmingsverbeterende eigenschappen van kleuren helpen om de algehele kwaliteit van leven te verbeteren.

ROOD stimuleert de hersenactiviteit, verhoogt de hartslag, ademhaling en bloeddruk, prikkelt de geslachtsklieren. 
Het bekrachtigt het eerste chakra (stuitje). Het verwarmt ons en stimuleert ons fysiek en activeert ons bloed.
Het is een goede kleur om te dragen als we verkouden zijn en bij een slechte bloedsomloop. Te veel rood kan overstimuleren en sommige ziekten verergeren. Hoge bloeddruk is een indicator van te veel rode energie in het lichaam. Het is een kleur van oorlog, welvaart, vuur, en de rijzende zon. Spiritueel is het de basiskleur van vuur en verbindt ons met ons fysieke zelf.

ORANJE is de kleur van vreugde en wijsheid. Het beïnvloedt het tweede chakra (sacraal). Het geeft energie, stimuleert de eetlust en het is een goede kleur voor ziekten van de dikke darm en spijsvertering.
Spiritueel is het de kleur van de vreugde. Het verbindt ons met onze emotionele zelf.

GEEL is het solar plexus chakra. Het geeft energie, verlicht depressie, verbetert het geheugen, bevordert de eetlust en helpt bij problemen met de spijsvertering. Spiritueel is het de kleur van wijsheid en verbindt ons met onze mentale zelf.

GROEN beinvloedt het hart chakra. Het heeft een kalmerend effect en balanceert het zenuwstelsel.
De groene kleur is rustgevend, ontspannend, zowel mentaal als fysiek, helpt mensen die lijden aan depressie, angst, nervositeit. Het is een goede kleur voor hartaandoeningen, hoge bloeddruk en maagzweren. 
Spiritueel is het de kleur van de liefde en verbindt ons met volmaakte liefde.

BLAUW is de kleur voor de keel chakra. Het is een goede kleur bij ziektes van de luchtwegen of keel infecties.
Blauw is rustgevend en verkoelend voor ons systeem en is dus een goede kleur om te hoge bloeddruk tegen te gaan. Spiritueel is het de kleur van gezondheid en verbindt ons met holistisch denken.

INDIGO is de kleur voor genezing van het voorhoofd chakra. Het is een goede kleur voor sinusitis, immuniteitsproblemen, en alle problemen met betrekking tot het hoofd. Te veel van deze kleur kan leiden tot depressie. Spiritueel is het de kleur van intuïtie en ze verbindt ons met onze onbewuste zelf.

VIOLET is de kleur van het kroon chakra. Het werkt reinigend, versterkend en bewustwordend, onderdrukt de eetlust en verschaft een rustige omgeving. Het beïnvloedt het skelet van het lichaam. Het is een goede kleur voor het verbeteren van immuniteit, kankerachtige aandoeningen en artritis. Ook zuivert het het systeem en is een uitstekende kleur voor hoofdpijn en migraine. Spiritueel is het de kleur van het geloof en verbindt ons met onze spirituele zelf.

Best Choice

Garantie

30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie
Bij ontevredenheid zullen wij binnen 30 dagen na aankoop elk i9 product vergoeden, zonder verdere vragen.

i9 tag – een levenslange garantie
Op elke i9 geinformeerde chip zit een levenslange codering garantie. Let op: bekraste of op een ander manier beschadigde chips worden niet vervangen. 

i9 garantie
Aantoonbare defecten: Producten met aantoonbare afwijkingen of defecten worden vervangen.
Gebroken fles: i9 flessen zijn voorzien van een beschermende siliconenrubberen ringen. Deze bieden echter geen garantie tegen gebroken flessen / glasbreuk.

Let op: gebroken of beschadigde flessen worden niet vervangen.

Registraties

Ingeschreven in het Register voor Licentiehouders van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) met licentienummer 2.060208 met als professie Natuurgeneeskundige en Energetische Therapie.
Inschrijving bij RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en register TCZ, Tuchtrecht Complementaire zorg
Licentiehouder heeft zich onderworpen aan de voor de VBAG geldende beroepscode en gedragsregels en het RBCZ klacht- en tuchtrecht.
Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met zorgverlener AGB codes
Registratiekamer(persoonsregister)
Inschrijving K.v.K. 32095848
BTWnr. NL001256641B19

Betalingsvoorwaarden

Contact

Renswoudsestraatweg 13a, 6741 ME Lunteren 

Uitsluitend op afspraak:
Carla Böhler-van Baren
Telefoon: 0031 (0) 6 23 022 579
Email: [email protected]

Logo

­