Wat is VIANESSE?VIANESSE Professional body shape

VIANESSE is een professioneel voedingsconcept en is het resultaat van zeven jaar intensief onderzoek- en ontwikkelingswerk aan de Johann Wolfgang Goethe Universiteit in Frankfurt am Main.
De resultaten van diverse onderzoeken op het gebied van geneeskunde, sportgeneeskunde en biologie zijn verwerkt in de producten van VIANESSE.

De naam VIANESSE is afkomstig uit de medische vaktaal Latijn:
VIA = de weg
N(natura) = natuurlijk
ESSE = zijn
Vertaald betekent VIA-N-ESSE dus: Op de natuurlijke weg zijn
De naam maakt al duidelijk dat VIANESSE met behulp van natuurlijke grondstoffen de lichaamseigen vermogens op volledig natuurlijke wijze mobiliseert.

De VIANESSE voedingslijn bestaat uit de volgende producten: Bodyshape en Prebiotische kauwdrops.

VIANESSE Professional body shape

De VIANESSE Body Shape is een voedingssupplement in poedervorm die als basis dient voor de bereiding van bijvoorbeeld een shape (shake). Het belangrijkste bestanddeel van de shape is een hoogwaardig eiwit. Dit eiwit, lactalbumine concentraat, heeft een zeer hoge biologische waarde (104). Dat wil zeggen dat dit eiwit direct benut wordt voor de opbouw van de spiermassa omdat het erg snel en goed opgenomen wordt door het lichaam. Doordat de shape naast een goede voeding gebruikt wordt kan de spiermassa in stand blijven. Het jojo-effect (wat veroorzaakt wordt door de spierafbraak) verminderd daardoor. De merkbare effecten van het gebruik van lactalbumine concentraat kunnen zijn de opbouw van spiermassa, gezonde cellen, goede hormoonbalans. verbetering van de huid, vermindering van cellulitis en de figuur corrigerende eigenschappen. De shape is verkrijgbaar in 3 verschillende smaken (naturel, vanille en chocola) en kan bereid worden met alle soorten melk, karnemelk, yoghurt, vruchtensap, groentesap etc. De variatiemogelijkheden zijn eindeloos waardoor de smaak niet gaat vervelen.

Een uitgebreid advies en programma is aan te vragen bij Adviesbureau CHB – Consultancy Health & Body in combinatie met de producten.

Registraties

Ingeschreven in het Register voor Licentiehouders van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) met licentienummer 2.060208 met als professie Natuurgeneeskundige en Energetische Therapie.
Inschrijving bij RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en register TCZ, Tuchtrecht Complementaire zorg
Licentiehouder heeft zich onderworpen aan de voor de VBAG geldende beroepscode en gedragsregels en het RBCZ klacht- en tuchtrecht.
Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met zorgverlener AGB codes
Registratiekamer(persoonsregister)
Inschrijving K.v.K. 32095848
BTWnr. NL001256641B19

Betalingsvoorwaarden

Contact

Renswoudsestraatweg 13a, 6741 ME Lunteren 

Uitsluitend op afspraak:
Carla Böhler-van Baren
Telefoon: 0031 (0) 6 23 022 579
Email: [email protected]

Logo

­