'Een gezonder lichaam!  'Hoe voed je jezelf?

Gezonde voeding, ontspanning en voldoende beweging zijn cruciaal voor gezondheid en een gezond gewicht, dat is een wetenschappelijk feit. Hoe het komt dat iedereen zich dat wel beseft, maar zich hier lang niet altijd aan houdt, heeft veelal te maken met marketinginvloeden van fabrikanten van voedingsmiddelen en de moderne consumptiegerichte maatschappij waarin wij leven.

Adviesbureau CHB - Consultancy Health & Body helpt d.m.v. haar begeleidingstherapieën de cliënten een nieuw bewustzijn te ontwikkelen waarin gezond eten, eventueel met de nodige aanvulling van nutriënten, plezier in bewegen en ontspanning weer vanzelfsprekend worden. 

De begeleiding is ontwikkeld door specialisten in de voedingswetenschappen, psychologie, gezondheidswetenschappen, natuur- en orthomoleculaire geneeskunde. De therapieën worden steeds aan de nieuwste wetenschappelijke- en natuurlijke inzichten aangepast. 

Alle therapieën zijn geschikt voor iedereen die gezonder en bewuster wil leven, dit onder natuurgeneeskundige begeleiding.

Wat kunt u zelf al doen?

"Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding!"

Hippocrates

De beste dokter staat in de keuken

Het is mogelijk om lichaam en geest van goede stofjes te voorzien met behulp van je dagelijkse voeding. Maar dan zul je het zelf moeten gaan bereiden en echt weer in de keuken moeten. Met eerlijke voeding die je zelf bereidt met langzame koolhydraten, gezonde eiwitten, goede vetten, zonder E-nummers, geraffineerde voedingsmiddelen als suiker, zout en bloem. En ook zonder pakjes en zakjes met allerlei onnodige toevoegingen. De beste dokter staat in de keuken."

Eerlijk & heerlijk 

Gezond eten moet bovenal lekker zijn. Natuurlijk, eerlijk, onbewerkt voedsel moet voor onze smaakpapillen en onze gezondheid een feest zijn, zodat je een gezonde leefstijl kunt volhouden. Er is bijna niets frustrerender voor je gewicht en je gezondheid dan een paar weken gezond eten om vervolgens weer terug te vallen in een ongezonde leefstijl. Nadat je smaakpapillen zich hebben aangepast aan eerlijke smaken moet je ‘nieuwe eten’ eigenlijk lekkerder zijn dan het eten wat je daarvoor at. Dat is wat we willen bewerkstelligen.
Dus geen onnodige toevoegingen. Puur & gezond in een handomdraai

Adviesbureau CHB – Consultancy Health & Body, adviseert u graag hierbij.

Registraties

Ingeschreven in het Register voor Licentiehouders van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) met licentienummer 2.060208 met als professie Natuurgeneeskundige en Energetische Therapie.
Inschrijving bij RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en register TCZ, Tuchtrecht Complementaire zorg
Licentiehouder heeft zich onderworpen aan de voor de VBAG geldende beroepscode en gedragsregels en het RBCZ klacht- en tuchtrecht.
Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met zorgverlener AGB codes
Registratiekamer(persoonsregister)
Inschrijving K.v.K. 32095848
BTWnr. NL001256641B19

Betalingsvoorwaarden

Contact

Renswoudsestraatweg 13a, 6741 ME Lunteren 

Uitsluitend op afspraak:
Carla Böhler-van Baren
Telefoon: 0031 (0) 6 23 022 579
Email: [email protected]

Logo

­