• Wist u ….dat er een groot aantal oorzaken bestaat die succesvol afslanken in de weg kan staan?
  • Wist u ….dat deze oorzaken niets met te veel eten of te weinig beweging te maken hebben?
  • Wilt u weten…. en leren ……hoe deze te herkennen en wat u hier aan kunt doen?

Er worden vaak dieet- en bewegingsadviezen gegeven zonder rekening te houden met mogelijke andere oorzaken van uw gezondheidsproblemen en/of gewichtstoename of afname. Toch is dat hetgeen er al tientallen jaren gebeurt bij behandeling van over- en ondergewicht en vage gezondheidsklachten.
Recente wetenschappelijke publicaties geven duidelijk aan dat bij meer dan de helft van de mensen waarbij o.a. gewicht is toe- of afgenomen een lichamelijke en/of mentale oorzaak hiervoor verantwoordelijk is.

Over- en ondergewicht en cellulite ontstaan vaak door een ongezond en verkeerd eetpatroon, maar ook door lichamelijke disbalans.
De ontwikkeling staat niet stil, zo is het ook met de nieuwe producten. Elke dag worden we door de media overladen met reclame over afslankproducten die vol zitten met conserveringsmiddelen waar we uiteindelijk nog dikker/zieker van worden. Het is voor de consumenten dus zeer lastig om de juiste keuzes te maken, want er zijn veel manieren voor gewichtsbeheersing maar vind maar eens het juiste product bij de juiste persoon.

Bij Adviesbureau CHB - Consultancy Health & Body wordt u begeleid om inzicht te krijgen in eet- en leefgewoonten. Als ondersteuning en voor snellere optimale resultaten, wordt er gebruik gemaakt van meerdere concepten afgestemd op de cliënt.

Wekelijks wordt u begeleid, eventueel in combinatie met de bioresonantie en de oscillerende massagebank, om een gezonder voedingspatroon aan te leren en uw ideale gewicht te bereiken.

GEZOND van BINNEN .... MOOI van BUITEN!

Begeleiding

Na een uitgebreide intake wordt samen met u het juiste concept bepaald, afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.
Bij het starten van het concept ontvangt u alle nodige informatie, eventueel supplementen en de voedingsadviezen waarin duidelijk staat aangegeven wat u wel en wat u beter niet kan doen als het om uw voeding etc. gaat. 
Wekelijks of in overleg wordt u gewogen, gemeten en het vet- en spierpercentage bepaald.

Concepten

Alle concepten zijn en worden door veel mensen succesvol gebruikt en leiden, ook op de langere termijn, tot blijvende resultaten.
Geen jo-jo effecten!
Alle concepten zijn 100% verantwoord voor uw gezondheid.

 

Registraties

Ingeschreven in het Register voor Licentiehouders van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) met licentienummer 2.060208 met als professie Natuurgeneeskundige en Energetische Therapie.
Inschrijving bij RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en register TCZ, Tuchtrecht Complementaire zorg
Licentiehouder heeft zich onderworpen aan de voor de VBAG geldende beroepscode en gedragsregels en het RBCZ klacht- en tuchtrecht.
Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met zorgverlener AGB codes
Registratiekamer(persoonsregister)
Inschrijving K.v.K. 32095848
BTWnr. NL001256641B19

Betalingsvoorwaarden

Contact

Renswoudsestraatweg 13a, 6741 ME Lunteren 

Uitsluitend op afspraak:
Carla Böhler-van Baren
Telefoon: 0031 (0) 6 23 022 579
Email: [email protected]

Logo

­