Waarom de Body Lotion?Vianesse Body Lotion Cellulite

Wat is cellulitis?

Cellulitis is een lelijk uitziende gif-water-vet verbinding. Cellulitis lijkt een cosmetisch probleem maar weerspiegelt in feite een slechte stofwisseling en voedingstoestand van het lichaam.

Hoe ontstaat cellulitis?

De oorsprong van het ontstaan van cellulitis ligt in de darm. Daar worden door o.a. candida-schimmels voedingsstoffen toxisch, dus giftig verstofwisseld. Deze gifstoffen worden door de darmwand in het bloed opgenomen. Een kleine hoeveelheid gif kan het lichaam door beweging (of sport) nog verwerken. Is de hoeveelheid gif echter te groot dan slaat het lichaam deze gifstoffen zichtbaar op bij de bovenbenen. Om het gif daar vast te zetten wordt het eerst met water geneutraliseerd en dan samen met vet opgeslagen. Zo is het gif niet meer schadelijk voor het lichaam. Cellulitis is eigenlijk een lichaamseigen depot voor gif opslag.

Wie krijgt cellulitis?

Zowel vrouwen als mannen hebben last van cellulitis. Bij vrouwen voornamelijk op de bovenbenen en bij mannen op de buik.

Waarom ziet men cellulitis bij steeds jongere mensen?

De afgelopen 30 jaar zijn de vrouwen die last hebben van cellulitis steeds jonger geworden. Hadden deze vrouwen vroeger een leeftijd tussen de 25-35 jaar, tegenwoordig is de gemiddelde leeftijd 15 jaar. Er zijn al gevallen bekend waar kinderen van 8 jaar of jonger last hebben van cellulitis. Wat is er in de laatste 30 jaar veranderd? De eet- en drinkgewoonten zijn sterk veranderd. Suiker, witbrood, vet, kant en klaar maaltijden, alcohol en medicijnen zijn een belangrijk onderdeel van het hedendaagse voedingspatroon. En dat is de voedingsbodem voor de candidaschimmels om de gifstoffen te produceren.

Waarom is het aanbod van de huidige anti-cellulitis behandelingen niet toereikend?

Om cellulitis te behandelen moet men het ontstaan van cellulitis begrijpen. Vaak ontbreekt de medische vakkennis. Er wordt niet begrepen dat het gif van de stofwisseling in de darm voor het ontstaan van cellulitis verantwoordelijk is. De behandeling van cellulitis met speciale crème is daardoor niet effectief genoeg.

Waarop is het anti cellulitis programma met de Body Lotion van VIANESSE gebaseerd?

De gif-water-vet verbinding wordt mogelijk veranderd – ze wordt als het ware opengebroken. Gelijktijdig moet het bloed in staat zijn het gif op te nemen en af te voeren. Dat lukt alleen als het bloed geen gif meer uit de darm hoeft te transporteren.

De voorwaarden om cellulitis mogelijk effectief te kunnen bestrijden zijn:

  1. een gezonde darm (geen afgifte van gifstoffen) door de mogelijke werking van VIANESSE Prebiotische Kauwdrops en de VIANESSE BODY SHAPE
  2. de mogelijkheid van de bodylotion om de gif-water-vet verbinding af te breken.

Waarom werkt het VIANESSE anti-cellulitis programma met de Body Lotion zo goed?

De bodylotion heeft mogelijk de eigenschap de gif-water-vet verbinding te doorbreken. Door de behandeling van binnenuit met de VIANESSE Prebiotische Kauwdrops en de VIANESSE BODY SHAPE kan de darm mogelijk gereinigd en de spieren opgebouwd worden om zo de huid glad te maken.

Tips voor ondersteuning van de behandeling  en die de huid er mooier, gladder en strakker uit laten zien:

2 x per dag (indien gewenst vaker) de betrokken plaatsen insmeren met VIANESSE Body-Lotion.

Dagelijks 2-3 liter water drinken.

VIANESSE Prebiotische Kauwdrops dagelijks 6-8 stuks, dagelijks VIANESSE BODY SHAPE.

Een gezond vezelrijk voedingspatroon, suiker- en vetarm. Weinig tot geen alcohol.

Beweging is een groot extra voordeel

Registraties

Ingeschreven in het Register voor Licentiehouders van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) met licentienummer 2.060208 met als professie Natuurgeneeskundige en Energetische Therapie.
Inschrijving bij RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en register TCZ, Tuchtrecht Complementaire zorg
Licentiehouder heeft zich onderworpen aan de voor de VBAG geldende beroepscode en gedragsregels en het RBCZ klacht- en tuchtrecht.
Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met zorgverlener AGB codes
Registratiekamer(persoonsregister)
Inschrijving K.v.K. 32095848
BTWnr. NL001256641B19

Betalingsvoorwaarden

Contact

Renswoudsestraatweg 13a, 6741 ME Lunteren 

Uitsluitend op afspraak:
Carla Böhler-van Baren
Telefoon: 0031 (0) 6 23 022 579
Email: [email protected]

Logo

­