Wekelijks op dezelfde tijd wordt u begeleid, in combinatie met de bioresonantie en de oscillerende massagebank, om een gezonder voedingspatroon aan te leren en uw ideale gewicht te bereiken. 

Slanker worden en verminderen/verdwijnen van cellulite, maar dan op een aangename manier. Geen moeilijke diëten, maar een gezonde manier van voeding gecombineerd met de unieke ondersteuning van de bioresonantie- en oscillerende massagebankbehandelingen. De enige manier om blijvend af te vallen en u een stuk fitter te voelen.

De bioresonantie- en de oscillerende massagebankbehandelingen ondersteunen en reguleren de natuurlijke processen van o.a. de darmen, nieren, schildklier, lymfe, pancreas, etc., waardoor afvalstoffen nog beter via de natuurlijke weg het lichaam kunnen verlaten. Ook bij voedingsintoleranties- en allergieën biedt de bioresonantie veel mogelijkheden tot verbetering.

Begeleiding

De begeleiding bestaat uit het kopen van een 12-weekse kaart. Wekelijks op dezelfde tijd in overleg, wordt u gewogen en het vetpercentage bepaald.

Elke week krijgt u een behandeling op de bioresonantie, afgewisseld met de oscillerende massagebank. De behandelingen zijn pijnloos en ondersteunen u optimaal naar een betere gezondheid en gewicht.

Drink na elke behandeling ruim mineraalwater. Vermijd koffie na een behandeling. Drink dagelijks minimaal 1 - 2 liter mineraalwater. Bij onvoldoende drinken, dus niet voldoende afvoeren van de afvalstoffen, kunnen klachten ontstaan zoals hoofdpijn, moeheid, obstipatie etc. Na een behandeling zijn er geen nevenwerkingen.

Bij het starten ontvangt u een uitgebreide voedingswijzer waarin staat aangegeven wat u wel en wat u beter niet kan doen als het om u voeding gaat.

Dit programma is al door meerdere mensen succesvol gebruikt met blijvende resultaten en is verantwoord opgezet.

 

Registraties

Ingeschreven in het Register voor Licentiehouders van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) met licentienummer 2.060208 met als professie Natuurgeneeskundige en Energetische Therapie.
Inschrijving bij RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en register TCZ, Tuchtrecht Complementaire zorg
Licentiehouder heeft zich onderworpen aan de voor de VBAG geldende beroepscode en gedragsregels en het RBCZ klacht- en tuchtrecht.
Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met zorgverlener AGB codes
Registratiekamer(persoonsregister)
Inschrijving K.v.K. 32095848
BTWnr. NL001256641B19

Betalingsvoorwaarden

Contact

Renswoudsestraatweg 13a, 6741 ME Lunteren 

Uitsluitend op afspraak:
Carla Böhler-van Baren
Telefoon: 0031 (0) 6 23 022 579
Email: [email protected]

Logo

­