Wat is VIANESSE?Vianesse Prebiotische Kauwdrops

VIANESSE is een professioneel voedingsconcept en is het resultaat van zeven jaar intensief onderzoek- en ontwikkelingswerk aan de Johann Wolfgang Goethe universiteit in Frankfurt am Main. De resultaten van diverse onderzoeken op het gebied van geneeskunde, sportgeneeskunde en biologie zijn verwerkt in de producten van VIANESSE.

De naam VIANESSE is afkomstig uit de medische vaktaal Latijn:

VIA = de weg

N(natura) = natuurlijk

ESSE = zijn

Vertaald betekent VIA-N-ESSE dus: Op de natuurlijke weg zijn. De naam maakt al duidelijk dat VIANESSE met behulp van natuurlijke grondstoffen de lichaamseigen vermogens op volledig natuurlijke wijze mobiliseert.

VIANESSE Professional prebiotische kauwdrops

Een belangrijk onderdeel van de VIANESSE prebiotische kauwdrops is fructo-oligo sacharide. Deze stof is een waardevolle voedingsbron voor de goede bacteriën (vooral de bifidobacteriën) die in de darmen aanwezig zijn. Daarmee kan deze stof dus een gunstig effect op de darmflora hebben. De goede bacteriën bevorderen de opname van voedingsstoffen, verbeteren de stoelgang en verdrijven eventuele slechte of ziekmakende bacteriën en schimmels zoals candida. Een goede darmflora is noodzakelijk voor een goede weerstand en een gezonde stofwisseling. Bij veel mensen is de darmflora verslechterd als gevolg van stress, het gebruik van antibiotica of andere medicijnen en verkeerde voedingsgewoonten.

De VIANESSE prebiotische kauwdrops zijn vezelrijke kauwtabletten met weinig calorieën en een lekkere, frisse smaak. De vezels in de VIANESSE prebiotische kauwdrops zwellen met vocht op in de maag waardoor ze een gevuld gevoel geven. Uiteraard is het noodzakelijk dat er vocht aanwezig is door voldoende te drinken! De drops kunnen het beste genomen worden in combinatie met vocht, of eventueel met groente of fruit.

VIANESSE Prebiotische kauwdrops: minimaal 6-10 per dag
De kauwdrops horen bij het VIANESSE programma en het is belangrijk om minimaal 6 drops per dag te nemen. Zij bepalen het succes. In de loop van de dag kunt u de drops bij hongergevoel nemen of neem na elke maaltijd 2 kauwdrops. Drink altijd ruim water bij de kauwdrops en neem een stukje fruit of wat rauwkost. Van belang is om elke dag 2-3 liter vocht te drinken. Dus water, koffie, (kruiden)thee en met mate light-frisdranken. Probeer niet meer dan 4 koppen koffie per dag te drinken. Wees zuinig met alcohol.

Als u op het gewenste gewicht bent, bouw dan de shape af en neem alleen een shape bij het ontbijt en eet ’s middags een gezonde lunch. Blijf wel de kauwdrops gebruiken voor het op peil houden van de stofwisseling.

Let wel: hoe beter u zich houdt aan het VIANESSE programma hoe eerder de resultaten merkbaar zijn.

Voor vragen, advies en begeleiding tijdens het programma kunt u altijd contact opnemen.

Registraties

Ingeschreven in het Register voor Licentiehouders van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) met licentienummer 2.060208 met als professie Natuurgeneeskundige en Energetische Therapie.
Inschrijving bij RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en register TCZ, Tuchtrecht Complementaire zorg
Licentiehouder heeft zich onderworpen aan de voor de VBAG geldende beroepscode en gedragsregels en het RBCZ klacht- en tuchtrecht.
Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met zorgverlener AGB codes
Registratiekamer(persoonsregister)
Inschrijving K.v.K. 32095848
BTWnr. NL001256641B19

Betalingsvoorwaarden

Contact

Renswoudsestraatweg 13a, 6741 ME Lunteren 

Uitsluitend op afspraak:
Carla Böhler-van Baren
Telefoon: 0031 (0) 6 23 022 579
Email: [email protected]

Logo

­