Straling

Voel je vitaal in een elektronische wereld!

Uit studies is gebleken dat mensen tijdens hun slaap zeer goed therapeutisch behandeld kunnen worden. Helaas geldt ook het omgekeerde. Gedurende de slaap kunnen storende velden, zoals bijv. elektrische- en magnetische wisselvelden, geologische stoorvelden - om maar enkele te noemen - het organisme sterker negatief beïnvloeden dan wanneer het wakker is. Als men zich realiseert hoeveel tijd men slaapt (ongeveer een derde deel van het leven) wordt duidelijk, waarom het verwijderen van plaatsgebonden stoorvelden zo belangrijk is. Niet alleen de aarde zelf, maar ook elektrische apparaten, gsm-telefoons, zendmasten en beeldschermen verspreiden straling. Iedereen staat aan die straling bloot, maar op sommige plekken kan deze straling veel hoger zijn dan op andere. Bovendien is de ene mens hier gevoeliger voor dan de andere. Het langdurig bloot staan aan meer of minder hevige straling kan tot klachten leiden als vermoeidheid, spierklachten, angsten, slaapstoornissen, bedplassen en allergieën.

Vermindering van onze vitaliteit

Draadloze elektronische apparatuur is niet meer weg te denken. We stellen ons onbewust bloot aan een wereld vol draadloze telefonie, computers, UMTS zendmasten, of andere elektronica. Dat betekent een dagelijkse belasting voor ons lichaam. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de nabijheid van elektromagnetische straling kan leiden tot een vermindering van de vitaliteit. Dit wordt ook wel 'elektrostress' genoemd. Veel voorkomende symptomen van 'elektrostress' zijn (chronische-) vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, duizeligheid, oorsuizingen, gespannenheid en hyperactiviteit bij kinderen.

Heeft U last van electrostress?

Herkent u zich zelf in enkele van de volgende (stille) wensen?

  • Had ik maar de energie die ik eerst had!
  • Ik wil uitgerust uit mijn bed komen!
  • Ik verlang naar nachten doorslapen!
  • Ik wil me kunnen ontspannen in mijn huis!
  • Een dag zonder hoofdpijn lijkt me heerlijk!
  • Ik wens een dag zonder druk op mijn hoofd.
  • Ik wil me weer kunnen concentreren.

Het is goed mogelijk dat u dan hoort bij de groeiende groep mensen die elektromagnetische velden van draadloze telefoons, zendmasten, mobiele telefoons, computers, zendmasten en andere elektronische apparatuur niet kan verdragen.

Krijg meer energie en verminder de klachten

Adviesbureau CHB - Consultancy Health & Body adviseert u wetenschappelijk geteste harmoniseringsproducten waarmee u nadelige gezondheidseffecten van elektromagnetische straling mogelijk kunt voorkomen. De elektromagnetische straling zal dan niet langer uw vitaliteit nadelig beïnvloeden.

Wij verrichten ook professionele huismetingen, uitgevoerd door een stralingsbioloog. 

Registraties

Ingeschreven in het Register voor Licentiehouders van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) met licentienummer 2.060208 met als professie Natuurgeneeskundige en Energetische Therapie.
Inschrijving bij RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en register TCZ, Tuchtrecht Complementaire zorg
Licentiehouder heeft zich onderworpen aan de voor de VBAG geldende beroepscode en gedragsregels en het RBCZ klacht- en tuchtrecht.
Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met zorgverlener AGB codes
Registratiekamer(persoonsregister)
Inschrijving K.v.K. 32095848
BTWnr. NL001256641B19

Betalingsvoorwaarden

Contact

Renswoudsestraatweg 13a, 6741 ME Lunteren 

Uitsluitend op afspraak:
Carla Böhler-van Baren
Telefoon: 0031 (0) 6 23 022 579
Email: [email protected]

Logo

­