Wat betekent Praktijk voor Complementaire Natuurgeneeskunde en Energetische therapie:
De gezondheidstherapeut is de beoefenaar van de authentieke natuurgeneeskunde, d.w.z. dat men teruggaat naar de basisprincipes van Hippocrates en Galenus, maar geactualiseerd volgens de moderne medische wetenschappen. De boeiende opleiding tot Gezondheidstherapeut is CPION (Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland) geaccrediteerd en voldoet in Nederland aan de PLATO (Platform Opleiding, Onderwijs en Organisatie) eindtermen, zodat terugbetaling door de zorgverzekering mogelijk is. De beroepstitel is wettelijk beschermd.
Soms is men familiaal belast of heeft men een zwakke constitutie en immuniteit, waardoor men vatbaarder is voor ziekten. Het is niet voor iedereen mogelijk om meteen de gezondheid in eigen hand te nemen. Sommige hebben begeleiding of een behandeling nodig.
Natuurgeneeskunde is een geneeswijze die van binnenuit werkt en het zelfgenezend mechanisme op natuurlijke wijze of met natuurlijke middelen stimuleert. Natuurgeneeskunde is de oudste en de meest bekende vorm van complementaire zorg.
Natuurgeneeskunde is een holistische benadering van mensen die ziek of uit balans zijn en behandeld worden op een persoonlijke wijze en met natuurlijke middelen. Complementaire behandelwijzen zijn therapieën en behandelingen die aanvullend op de reguliere geneeskunde kunnen worden ingezet.

Wat verstaat men onder Gezondheidsadviezen:
Echte gezondheid heeft in feite weinig te maken met uw concrete fysieke of mentale gesteldheid. Alles draait om uw fysieke, mentale, sociale, emotionele en energetisch welzijn. Als deze dimensies in harmonie zijn, zult u zich werkelijk gezond voelen. Hierover krijgt u aangepaste “lifestyle adviezen”.
Psycho-sociale begeleiding:
Mensen leren om met deze criteria goed om te gaan betekent ook:
1. Gezond en gevarieerd eten met aanvullende nutriënten, vetzuren etc.
2. Voldoende lichaamsbeweging en voldoende slaap
3. Minstens anderhalve liter water drinken per dag
4. Ontspanning naast inspanning, negatieve stress buiten de deur houden
5. Doen wat je leuk vindt (werk of anders) en je hebt een duidelijk doel in je leven
Energetische, electische therapieën:
Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken, afgestemd op de cliënt en de hulpvraag.
Tijdens de intake, eerste consult, wordt er een gedetailleerd beeld van de klachten gemaakt.
Aan de hand van de voorgeschiedenis van uw klachten, de testen en onderzoeken, wordt er een advies/behandelplan opgesteld.
Bij het eerste consult wordt de cliënt getest op allergenen, orgaanfuncties, virussen, bacteriën, schimmels, etc. Tevens wordt er een ESP scan gemaakt.
Daarna volgt een eerste behandeling met o.a. bioresonantie om het lichaam voor te bereiden op vervolgbehandelingen. De totale behandelingsduur kan een blok zijn van meerdere consulten voor het behalen van resultaat.
De behandeling geschiedt vervolgens in een aantal sessies waarbij de cliënt aangesloten kan worden aan een bioresonantieapparaat, zodat de juiste, herstellende frequenties/trillingen doorgegeven kunnen worden. Ze ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.

Allerlei klachten en blokkades kunnen worden opgespoord en behandeld; o.a. chronische vermoeidheid, candida, hypoglycemie, allergieën, maag- en darmklachten, spier- en  gewrichtsklachten, pijnklachten, migraine, slaapstoornissen, onrust, nervositeit etc. etc.
De resultaten zijn zeer positief.
Bioresonantie is een patiëntvriendelijke therapie, die pijnloos is en daarom ook voor kinderen een ideale therapiemethode.
DE BIORESONANTIE THERAPIE IS ER OP GERICHT HET LICHAAM AAN TE ZETTEN TOT HERSTEL. ZOWEL ACUTE ALS CHRONISCHE KLACHTEN KUNNEN WORDEN BEHANDELD!
Alle therapieën kunnen verschillen in behandeling, tijd, frequentie en middelen.

Registraties

Ingeschreven in het Register voor Licentiehouders van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) met licentienummer 2.060208 met als professie Natuurgeneeskundige en Energetische Therapie.
Inschrijving bij RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en register TCZ, Tuchtrecht Complementaire zorg
Licentiehouder heeft zich onderworpen aan de voor de VBAG geldende beroepscode en gedragsregels en het RBCZ klacht- en tuchtrecht.
Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met zorgverlener AGB codes
Registratiekamer(persoonsregister)
Inschrijving K.v.K. 32095848
BTWnr. NL001256641B19

Betalingsvoorwaarden

Contact

Renswoudsestraatweg 13a, 6741 ME Lunteren 

Uitsluitend op afspraak:
Carla Böhler-van Baren
Telefoon: 0031 (0) 6 23 022 579
Email: [email protected]

Logo

­