Asea

Het is niet alleen natuurlijk. Het is lichaamseigen. 

ASEA bevat miljarden stabiele en perfect uitgebalanceerde Redox signaleringsmoleculen in een zuivere zoutoplossing. Dit zijn dezelfde moleculen die ook in de cellen van het menselijk lichaam voorkomen. 

Redox signalering is een kernfunctie voor al het leven op aarde. Redox signaleringsmoleculen worden in iedere cel van het lichaam aangemaakt en zijn vitaal voor het immuunsysteem en de celgenezing. Ze zijn zo essentieel voor het leven dat u binnen enkele seconden zou sterven als u ze niet zou hebben. Een juiste aanvoer van Redox signaleringsmoleculen maakt celgenezing mogelijk: beschadigde en slecht functionerende cellen verdwijnen en gezonde en krachtige cellen nemen het over.

Redox signaleringsmoleculen zijn essentieel voor de gezondheid van uw cellen. Daarom maakt uw lichaam zijn eigen voorraad aan. Maar vanaf 12-jarige leeftijd maken onze cellen steeds minder van deze moleculen aan. ASEA is de enige bron ter wereld die Redox signaleringsmoleculen aanvult.

Een van de veiligste producten ter wereld.

Er is bijna niets ter wereld dat zo veilig voor het lichaam is als ASEA. Het is veiliger dan kraanwater, bronwater of alkalisch water. Er is meer dan 5 miljoen dollar uitgegeven om ASEA en de basistechnologie te testen. Alle resultaten tonen aan dat ASEA veilig is voor alle weefsels, organen en lichaamsstelsels. Er werd onderzoek uitgevoerd naar tientallen bijwerkingen, zoals endotoxiciteit, cytotoxiciteit, genotoxiciteit, omgekeerde mutatie, chromosomale afwijkingen en acute toxiciteit.

Een dergelijk grondig onderzoek van een eindproduct is ongekend in de wereld van voedingssupplementen. Waarom? Omdat het duur is! Wie wil er nu 5 miljoen dollar of meer uitgeven aan veiligheidsonderzoeken?

ASEA wil dat.

We willen dat u weet dat iedere fles, iedere portie en iedere slok ASEA positief bijdraagt aan uw gezondheid en tegelijkertijd volledig veilig is voor uw lichaam.

Asea safety Studies

Met slechts 120ml ASEA Redox supplement per dag kan je een natuurlijke balans in je lichaam herstellen, precies die redox moleculen die je lichaam ook maakt maar in een hoeveelheid die nodig is voor optimale gezondheid.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Adviesbureau CHB en tevens bent u van harte welkom op onze live bijeenkomsten en Zoom Calls.

Zie voor data en tijden onze activiteiten agenda. Graag aanmelden van te voren.

https://youtu.be/N78wCdvV044 - https://youtu.be/YibCj-Xts0k

 

 

Registraties

Ingeschreven in het Register voor Licentiehouders van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) met licentienummer 2.060208 met als professie Natuurgeneeskundige en Energetische Therapie.
Inschrijving bij RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en register TCZ, Tuchtrecht Complementaire zorg
Licentiehouder heeft zich onderworpen aan de voor de VBAG geldende beroepscode en gedragsregels en het RBCZ klacht- en tuchtrecht.
Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met zorgverlener AGB codes
Registratiekamer(persoonsregister)
Inschrijving K.v.K. 32095848
BTWnr. NL001256641B19

Betalingsvoorwaarden

Contact

Renswoudsestraatweg 13a, 6741 ME Lunteren 

Uitsluitend op afspraak:
Carla Böhler-van Baren
Telefoon: 0031 (0) 6 23 022 579
Email: [email protected]

Logo

­