Al jaren wordt er in speciale klinieken HCG voorgeschreven om mensen met overgewicht te laten afvallen. Er zijn voor dit geneesmiddel strenge regels opgesteld het mag alleen voorgeschreven worden door artsen en de patiënten dienen door deze artsen gezien te worden.
In de praktijk is dit echter een prima product om mensen in een korte tijd te laten afvallen. Alleen het gebruik van het hormoon HCG, Humaan (menselijk) Chorion Gonadotrofine, weerhield mensen om dit te gaan gebruiken.
Daarom is het Bio-HCG+ ontwikkeld, dit product heeft een betere werking dan het originele hormoon maar is biologisch en dus geen medicijn c.q. hormoon.

Wat is Bio-HCG+? 

Bio-HCG+ is een behandeling waarbij u binnen 23 dagen circa 8-10% bij vrouwen en 10-12% bij mannen lichaamsgewicht verliest d.m.v. een streng dieet en met behulp van een dosis Bio-HCG+. Hierdoor verdwijnen vetophopingen juist op de ongewenste plaatsen zoals heupen, billen, buik of dijen. 

Structureel vet

Bio-HCG+ voorkomt dat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit, bijvoorbeeld de wangspieren, niet verdwijnt en daardoor het overtollige vet er twee keer zo snel afgaat.
Hierdoor voorkom je het nare “ingevallen toetje”. 

Hongergevoel

Bio-HCG+ remt het hongergevoel compleet en in tegenstelling tot het gewone lijnen voelt u zich prima. 

Dr. Simeons

Deze arts ontdekte in de jaren 50 gebruik van Humaan (menselijk) Chorion Gonadotrofine (HCG), een natuurlijke stof die onder andere tijdens de zwangerschap in grote hoeveelheden door de placenta wordt aangemaakt. Hij stelde dat onder invloed van HCG de overtollige vetvoorraden van de moeder worden opgebrand. Deze vetvoorraden zijn hoofdzakelijk aanwezig rond de dijen, billen en buik. Door het HCG voelt de moeder zich fit, energiek en opgewekt.

Drie soorten vet

Simeons ging uit van de onderstelling dat er “drie soorten” vet waren. Het “eerste soort” noemde hij het structurele vet, dat bescherming biedt aan de organen, zoals het hart, de nieren en de lever. Het “tweede soort” vormt een brandstofreserve die door het lichaam gebruikt wordt als het nodig is, bijvoorbeeld bij kou of grote inspanning. Het “derde soort” is vet dat opgeslagen is rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen. Dit ongezonde vet veroorzaakt de ziekte vetzucht (overgewicht).

Afvalmethodes

De meeste diëten leiden in de eerste plaats vooral tot vermindering van de “eerste twee soorten” vet. Pas daarna wordt het “derde type” vet aangesproken. Tegen die tijd voelt de betrokkene zich hongerig en moe en heeft zij of hij een ingevallen gezicht en slappe spieren. De HCG-methode echter leidt juist tot het verdwijnen van het “derde soort” vet. Metingen van het vetpercentage ondersteunen deze conclusie.

Van het bovenstaande HCG principe wordt gebruik gemaakt tijdens de Bio-HCG+ kuur en onderscheidt zich hierdoor van andere therapieën en diëten. 

Hoe wordt Bio-HCG+ gemaakt?

Bio-HCG+ is uniek, omdat het door middel van geavanceerde apparatuur wordt omgezet in een bio-energetische vorm. Het innovatieve systeem kan homeopathische potenties 1000x versterken. Bio-HCG+ bevat dus alléén de frequenties (x1000) van HCG, maar niet het daadwerkelijke hormoon. Bovendien worden er extra frequenties van orthomoleculaire- en homeopathische middelen aan toegevoegd, die het afvallen positief beïnvloeden. Het is dus een mooi alternatief voor mensen die liever geen hormonen injecteren/innemen. Bio-HCG+ is dus géén medicijn.

Wat zijn de voordelen van Bio-HCG+ ten opzichte van HCG?

 • Het is een biologische natuurlijke vorm van het HCG.
 • Natuurlijk product. Bevat géén hormonen of chemische eetlustremmers.
 • Absoluut veilig.
 • Fit en energiek. Het Bio-HCG+ kan zelfs enigszins als antidepressiva werken.
 • Ethisch verantwoord.
 • Snel, makkelijk en kort. Snelst werkende hedendaagse afslankkuur in 23 dagen.
 • Beter resultaat, door de extra ondersteunende middelen.
 • Blijvend resultaat:
 • Orale toediening (via de mond).
 • Geschikt voor mannen én vrouwen.
 • Alléén overtollig vet verdwijnt. Bij mannen 10-12%, bij vrouwen 8-10%.
 • De Bio-HCG+kuur helpt waar traditionele therapieën en diëten geen resultaat meer hebben.

Tijdens een uitgebreide intake ontvangt u alle informatie.

Wij bieden de kuur aan cliënten aan inclusief al het materiaal en professionele begeleiding van de natuurgeneeskundige. Hiervoor krijgen de cliënten uitleg en worden ze voor en na de kuur gewogen, gemeten en volledig begeleid.

Registraties

Ingeschreven in het Register voor Licentiehouders van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) met licentienummer 2.060208 met als professie Natuurgeneeskundige en Energetische Therapie.
Inschrijving bij RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en register TCZ, Tuchtrecht Complementaire zorg
Licentiehouder heeft zich onderworpen aan de voor de VBAG geldende beroepscode en gedragsregels en het RBCZ klacht- en tuchtrecht.
Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met zorgverlener AGB codes
Registratiekamer(persoonsregister)
Inschrijving K.v.K. 32095848
BTWnr. NL001256641B19

Betalingsvoorwaarden

Contact

Renswoudsestraatweg 13a, 6741 ME Lunteren 

Uitsluitend op afspraak:
Carla Böhler-van Baren
Telefoon: 0031 (0) 6 23 022 579
Email: [email protected]

Logo

­