ESP gezondheidstest

Heeft u last (gehad) van ziekte, vermoeidheid, stress, pijn, allergie, etc.? Dan is het verstandig om de GEZONDHEIDSTEST via een Epigenetisch profiel te doen. Zo krijgt u een beeld wat aan de oorzaak ligt van uw klacht. Het ESP- gezondheidsconcept werd ontwikkeld door Dr. Annik Mollen. In haar ontwikkelingen baseert zij zich steeds op de laatste wetenschappelijke inzichten en innovatieve diagnostische methoden.

We streven ernaar om ieder individu de mogelijkheid te bieden op een gezonder leven. Met behulp van de ESP gezondheidstest opent zich een nieuwe invalshoek op uw gezondheid.

Elke klacht, aandoening of ziekte ontstaat omwille van een specifieke combinatie van belastende en verstorende factoren. De ESP gezondheidstest helpt hierin duidelijkheid te scheppen en geeft inzicht welke specifieke factoren voor u het meest belastend zijn en verdere aandacht vragen. Het doel van de ESP gezondheidstest is om u inzicht te geven in al de factoren die uw gezondheid beïnvloeden.

U krijgt tevens bepaalde aanbevelingen i.v.m. supplementen, advies betreffende ondersteunende, complementaire therapieën en voedingsadvies die kunnen bijdragen tot het behoud van een optimale gezondheid of het herstel bij klachten of ziekte.

Bio-energetisch resonantie-onderzoek op DNA-niveau Onze cellen hebben een intern geheugen. Ze weten welke taken ze moeten uitvoeren en wat ze daarvoor nodig hebben. Voer aan wat je cellen nodig hebben, vermijd storende elementen en respecteer het natuurlijke biofysische evenwicht in de omgeving van de cellen.

Dr. Annik Mollen

Link: http://www.espscan.com/index.html