Prognos® is een unieke innovatieve combinatie van oude Chinese wijsheid, gebaseerd op de energiestromingen in de meridianen en Westerse hightech computertechnologie, gebaseerd op wetenschappelijke feiten en praktijkervaring.
De westerse geneeskunde en het Prognos® systeem blijken elkaar uitstekend aan te vullen en wordt reeds in vele landen gecombineerd toegepast.

Met behulp van Prognos® kan de behandelaar vaststellen welke verstoringen er op het moment in het lichaam aanwezig zijn en door welke oorzaken deze verstoringen mogelijk zijn ontstaan. Vervolgens gaat men de oorzaak van de klachten behandelen en niet de symptomen.
Het uiteindelijke doel is balans van lichaam en geest.

Prognos® meet de energietoestand van de meridianen met behulp van moderne computertechnologie. De toestand van de 12 hoofdmeridianen wordt vervolgens zichtbaar op het beeldscherm.

Op die manier kunnen we objectief en reproduceerbaar vaststellen hoe de energietoestand van de meridianen is en waar blokkades in de energiestromingen zijn. Daarna wordt vastgesteld door welke oorzaak. Als de oorzaak(en) bekend zijn dan kan de juiste therapie exact bepaald worden.

Meten PrognosVeel voorkomende klachten, die we mogelijk kunnen behandelen:
Chronische vermoeidheid, holte- en slijmvlies ontstekingen, burn-out, spier- en gewrichtsklachten, (fibromyalgie en RSI), allergieën, hoofdpijn, migraine, darmklachten, huidklachten, hormoonstoringen, ADHD, eczeem, psoriasis, reumatische aandoeningen en emotionele onbalans zoals angsten en depressies.

Toxische belasting, geopathie en elektrosmog (straling van elektrische apparaten, mobiele telefoons en spanningsmasten) en andere oorzaken van buitenaf blijken vaak veroorzakers van veel vage klachten of ernstige verstoringen in lichaam en geest.

Laat u meten om te weten waar uw vage klachten vandaan komen en hoe u dit kunt oplossen!
Aan de hand van de meetresultaten wordt het behandelplan besproken voor een zo mogelijk snel en blijvend resultaat.

Registraties

Ingeschreven in het Register voor Licentiehouders van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) met licentienummer 2.060208 met als professie Natuurgeneeskundige en Energetische Therapie.
Inschrijving bij RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en register TCZ, Tuchtrecht Complementaire zorg
Licentiehouder heeft zich onderworpen aan de voor de VBAG geldende beroepscode en gedragsregels en het RBCZ klacht- en tuchtrecht.
Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met zorgverlener AGB codes
Registratiekamer(persoonsregister)
Inschrijving K.v.K. 32095848
BTWnr. NL001256641B19

Betalingsvoorwaarden

Contact

Renswoudsestraatweg 13a, 6741 ME Lunteren 

Uitsluitend op afspraak:
Carla Böhler-van Baren
Telefoon: 0031 (0) 6 23 022 579
Email: [email protected]

Logo

­